! Сьогодні

неділя, 22 жовтня 2017 р.

Різотто з гарбузом (Risotto alla zucca)

Щороку з нетерпінням чекаю, коли нарешті настане #гарбузяна пора. Просто дуже люблю те осіннє чудо яскравого помаранчевого кольору, що так прекрасно підходить як для солоних страв, так і для десертів. В моєї мами цього року гарбузики вродили так, що дай Боже! Двох здоровенних красенів вона передала й нам до Риму. Поки один чекає своєї черги, з іншого я приготувала смачнюче гарбузяне #різотто. Страва хоч і не вишукана і досить проста, та настільки смачна, що готувати краще відразу велику порцію, бо (принаймі у нас) розлітається моментально  Усім любителям гарбузів присвячується!
Щороку з нетерпінням чекаю, коли нарешті настане гарбузяна пора. Просто дуже люблю те осіннє чудо яскравого помаранчевого кольору, що та...
HOLUBZI.BLOGSPOT.COM

Немає коментарів:

Дописати коментар